Werven – Selecteren

Beschikt u niet over voldoende capaciteit om wervingsactiviteiten uit te voeren?

Dan is Stultiens Recruitment een uitstekend alternatief!

Wij bespreken uitgebreid met u hoe u de invulling van de vacature(s) graag ziet. De zogenaamde ‘zachte’ criteria blijven zeker niet onbesproken, net als de heersende, en o  zo belangrijke bedrijfscultuur.

Uitbesteden van wervingsactiviteiten betekent dat u zich kunt bezighouden met het primaire proces van uw organisatie.

Uw investering in tijd is voorlopig de enige die u doet. Omdat wij werken vanuit het no cure-no pay-principe, maakt u géén kosten tot de juiste kandidaat wordt aangedragen.

Dit betekent:

  • Géén dure advertentiekosten
  • Géén (afdelings)managers die hun kostbare tijd besteden aan het selecteren van cv’s en het afwijzen van ongeschikte kandidaten
  • Wél focus op uw core business!

Na onze wervingsactiviteiten en de selectie van de meest geschikte kandidaten, brengen wij u na overleg én goede voorbereiding in contact met de kandidaat. U bespreekt zelf met hem of haar of er een match is. Als dat het geval is gaat u een rechtstreeks dienstverband aan met de kandidaat, zonder verdere tussenkomst in de vorm van uitzend- of detacheringscontracten.

Voor onze werkzaamheden berekenen wij een eenmalige bemiddelingsfee. Stultiens Recruitment gaat hierbij uitsluitend voor kwaliteit. Dat uit zich onder meer in de gespreide betaling. Bij aanvang van het dienstverband betaalt u 50% van de berekende fee. Na afloop van de proefperiode wordt nogmaals 50% in rekening gebracht.