Joëlle en Bram gestart


We breiden weer tijdelijk uit met twee nieuwe stagiaires, welkom Joëlle en Bram!

Joëlle en Bram zijn vanaf 3-2-2020 full time actief bij Stultiens Recruitment en stellen zich hieronder aan jullie voor.
Een vacature plaatsen of op zoek naar een nieuwe baan? Ze zijn bereikbaar via 06-152447777!

Joëlle
“Hi! Mijn naam is Joëlle van Liempd, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Weert. 
Voor een periode van 10 weken ben ik werkzaam als stagiaire bij Stultiens Recruitment.
Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de mbo-opleiding Marketing & Communicatie op het Summa College in Eindhoven. Nadat ik klaar ben met deze opleiding en mijn papiertje binnen heb, ben ik van plan om door te studeren aan de opleiding Communicatie op het Fontys.
In mijn vrije tijd ben ik vaak op festivals te vinden en vind ik het leuk om leuke dingen te doen met vrienden en familie. Daarnaast vind ik marketing en social-media erg interessant en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.”

Bram
“Mijn naam is Bram Gielen, 20 jaar en woonachtig in Hunsel. Vanaf vandaag ben ik werkzaam bij Stultiens Recruitment als stagiair marketing & communicatie.
Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie (niveau 4) op Gilde Opleidingen in Weert. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik loop stage bij Stultiens Recruitment van 3 februari 2020 t/m 19 juni 2020. In mijn stage periode hoop ik een leuke tijd te hebben en veel ervaring op te doen op gebied van marketing & communicatie
In mijn vrije tijd hou ik ervan om gezellig met vrienden wat te gaan drinken en eten. Verder vind ik het leuk om te fitnessen in de sportschool.”


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.