Administratief ondersteuner VvE


In deze parttime rol (24-28u) ondersteun je de VvE Managers in de al hun dagelijkse werkzaamheden. Financieel, technisch en administratief weet jij zaken goed uit te zoeken, controleren en uit te werken.

De cijfers controleren dat kan je als geen ander, maar je wil wel eens wat meer doen dan dat. Jij bent namelijk niet alleen financieel onderlegd, maar ook nog eens hartstikke sociaal. Je werkt graag samen met anderen en vindt het heerlijk om “dingen te regelen”. Jij ziet wat er moet gebeuren en ondersteunt je collega’s graag waar nodig. Heb jij even geluk dat je hier in een omgeving komt te werken met fijne collega’s. Het ondersteunen gaat je dan ook vanzelf af. Zeg nou eerlijk, hier had jouw naam kunnen staan toch?

Wij willen jou graag de kans geven om deze mooie stap te gaan zetten als VvE ondersteuner voor regio Oost-Brabant en Limburg.
Om te beginnen ga je voornamelijk controleren, is de boekhouding op orde? En klopt de jaarrekening? Klaar met controleren? Top, dan beginnen we nu aan het echte werk, zo ga je de collega VvE managers ondersteunen met hun werkzaamheden. Ook andere collega’s hebben jouw hulp nog wel eens nodig, maar dat is niet zo gek want wie wil er nu niet geholpen worden door zo’n top collega zoals jij!

Dat je financieel sterk bent onderlegd is voor niemand echt nog een verrassing, je hebt immers al wat ervaring. Problemen en vraagstukken kun jij als geen ander oplossen, waar we dat uit kunnen herleiden? Je bent analytisch goed. Je hebt dingen snel door en ziet ook meteen waar het mis gaat als het dan een keer niet goed gaat.

Wat bieden we jou? 

  • Een vaste baan in een gezellige werkomgeving
  • Veel flexibiliteit in werkuren
  • Deels thuiswerken is mogelijk
  • 27 vakantiedagen
  • een salaris tussen € 2500,- en € 3100,- bruto per maand op fulltime basis.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.