Teamleider productie
Vaste baan | 38 uur | 2900 – 4100 | Echt
Functieomschrijving – Teamleider productie
Als Teamleider Productie verricht je de volgende taken
- Het in overleg met de supply chain manager beoordelen en specificeren van weekplanning naar detailproductieplanning;
- Beoordelen van werkroosters en bij calamiteiten in overleg met de supply chain manager, regelen van voldoende bezetting;
- Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies en het faciliteren en controleren van de naleving daarvan;
- Verantwoordelijk voor het realiseren van de KPI’s: Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit, bijsturen bij problemen en het stellen van prioriteiten;
- Verzorgen van de afstemming met (in- en externe) schakels in de keten;
- Zelf meewerken in de uitvoering wanneer de voortgang hierom vraagt en daarbij tonen van voorbeeldgedrag;
- Toezien op het juiste gebruik van middelen, apparatuur en de directe omgeving, nemen van acties bij afwijkingen en storingen;
- Bewaken van de tijdige beschikbaar van middelen (grond- en hulpstoffen)
- Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsuitvoering en het proactief uitwerken en doorvoeren van verbeteringen in dat kader;
- Verantwoordelijk voor verzuim management binnen het eigen team;
- Zorg dragen voor het (laten) opleiden en inwerken van medewerkers;
- Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en adviseren over consequenties;
- Zorgdragen voor een adequate vastlegging van relevante informatie (verbruik & uren);
- Uitzoeken van oorzaken van afwijkingen en toelichten/verantwoorden gegevens (ad hoc & periodiek).
Wat breng jij met je mee?
- Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur food gelateerd;
- Je hebt affiniteit met (proces)techniek is een pré
- Je kunt je team begeleiden en enthousiasmeren;
- Je kunt in verschillende situaties op gepaste wijze kunnen communiceren en acteren (aansturen, instrueren en coachen);
- Je bent goed in plannen, organiseren en prioriteiten stellen;
- Je weet te creëren en innoveren: voorstellen doen om repeterende fouten te voorkomen;
- Je bent bekend met bedrijfsmatig handelen: Sturen op efficiëntie en dit doorvertalen naar verbeteringen;
- Je hebt voldoende beheersing van de Nederlandse taal en ook mondeling voldoende bekwaam in het Engels;
- Je beschikt over afgeronde reguliere bedrijfsopleidingen (HACCP, voedselveiligheid, etc.)
- Je bent in het bezit van een geldig BHV-certificaat, of bereid om een opleiding te volgen;
- Je hebt enige jaren relevante leidinggevende werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in een levensmiddelenbedrijf.
Wat kan jij van onze opdrachtgever verwachten?
- Een salaris in overeenstemming met onze CAO Bakkersbedrijf, salaris op basis van opleiding, kennis en ervaring;
- Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, onregelmatigheidstoeslag en korting op onze producten;
- Een werkplek waarin we aandacht hebben voor jou en hetgeen je doet. Groei, ontwikkeling en waardering zijn hierbij van groot belang;
- Wekelijk vers fruit voor extra energie.