Laborant voeding


Voor onze klant in Sittard zoeken we een Laborant


Over de positie:
Als laboratoriummedewerker draag je zorg voor het bewaken van de kwaliteit van binnenkomende en uitgaande goederen volgens vastgestelde procedures.
Je bent verantwoordelijk voor het planmatig laten verlopen van analyses en beoordeelt de kwaliteit van grondstoffen en eindproducten.

Over jou:
Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste laborant met een grote mate van zelfstandigheid. Jij omschrijft jezelf als communicatief sterkt en accuraat. Stress heb je niet snel en teamwerk is voor jou geen probleem. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je hebt een opleiding tot laborant gevolgd;
 • Je hebt HBO werk- en denk niveau.

Over ons:
Onze klant is één van de grootste internationale producenten van jongdiervoeding wereldwijd. De voeders (met name melkpoeder) voor onder meer kalveren, biggen en lammeren hebben reststromen uit de zuivelindustrie als basis.

De kwaliteit van onze innovatieve en betrouwbare producten bewijst zichzelf al meer dan 90 jaar. Er wordt gewerkt vanuit een moderne productiefaciliteit, die beantwoordt aan de diversiteit van de marktvraag. Recentelijk zijn er grote investeringen gedaan, gericht op de voortgaande groei van de organisatie in bestaande en nieuwe markten. Onze producten worden naar meer dan 75 landen wereldwijd geëxporteerd.

Ons aanbod:
Wat je bij ons kunt verwachten?

 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden;
 • Een prettige werkomgeving waarin eigen ideeën naar voren kunnen worden gebracht;
 • Hoge eisen stellen aan kwaliteit, streven naar vernieuwing en inspelen op steeds veranderende behoeften. Dat is in een notendop de filosofie van onze onderneming;
 • Innovatie van onze producten is een doorlopend proces. Er is in de afgelopen jaren, en wordt nog steeds, veel geïnvesteerd om aan de gestelde kwalitatieve eisen en veranderende behoefte te kunnen voldoen.
 • Samen met collega’s werk je in een platte organisatie met korte lijnen aan de vereiste hoge kwaliteitstandaard van onze producten en diensten.

Reageren? Klik op de sollicitatiebutton of mail aan info@stultiensrecruitment.nl

 


Solliciteer voor deze baan

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.