Technisch VvE Manager (gebouwen)


Functieomschrijving

Als Technisch Manager ben je hèt aanspreekpunt voor Verenigingen van Eigenaars. Je bent sparringpartner voor besturen en presenteert je plannen op ledenvergaderingen. Gebouwgebonden techniek is waar je verstand van hebt en het volledige beheer van gebouwen mag bij jou op je bordje liggen. Je bent sparringpartner, adviseur, contractbeheerder en controleur.  

Je taken en verantwoordelijkheden

Om te beginnen is zijn wij actief in de regio Noord-Brabant & Limburg. Als je het ons vraagt is dat dus echt wel de gezelligste regio. Daar komt dan ook nog eens bij dat je met een gezellig team op kantoor zit. Wij vinden het namelijk ook heel belangrijk dat onze nieuwe collega een gezonde dosis humor meebrengt. We willen gewoon gezellige mensen!

Je hebt als Technisch Manager een gevarieerd takenpakket. Het belangrijkste is misschien wel het opstellen van onderhoudsplannen en meerjaren onderhoudsplannen. Daarnaast ben je ook betrokken bij groot onderhoud en renovaties. Natuurlijk heb je voor deze werkzaamheden gewoon wat contracten lopen bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren hiervan. Laat het toeval nu zijn dat jij degene gaat worden die er ook voor zorgt dat deze contracten intact blijven.

We vragen je

Naast al dit werk is er nog veel meer. Denk maar eens aan het opstellen van werkomschrijvingen, het aanvragen van onderhoudsoffertes en het controleren en accorderen van facturen. Ook het sociale aspect is belangrijk; zo onderhoud je contact met VvE besturen en technische commissies. Als kers op de taart werk je dan samen met de afdelingen Technische klachtenafhandeling en Verzekeringen. Wat boffen zij eigenlijk toch ook, want een collega zoals jij, wil toch iedereen mee samen werken.

We bieden je

Je snapt natuurlijk dat er wat tegenover al dat harde werk staat. Zo krijg je 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een vergoeding voor avondvergaderingen, een auto, telefoon en laptop van de zaak. Mocht dit nu niet genoeg zijn laten wij regelmatig de kers op de taart leggen door middel van het gebaksregelement. Oké we hebben nog meer, je krijg ook kaarten voor wedstrijd bezoeken in het PSV-stadion. Mocht je nu nog iets nodig hebben om over de streep getrokken te worden hebben we dat natuurlijk ook. Je mag namelijk gedeeltelijk thuiswerken.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.