Teamuitbreiding: Sanne stelt zich voor!


Nieuwe collega ! Even voorstellen..

Mijn naam is Sanne Linsen, 22 jaar en woonachtig in Nederweert. Vanaf vandaag ben ik parttime werkzaam bij Stultiens Recruitment.

Na mijn MBO studie Directiesecretaresse/Managementassistent ben ik regelmatig in contact gekomen met Lennart voor het vinden van de passende uitdaging. Aangezien ik niet hou van stil zitten, ben ik naast mijn werk in Eindhoven op vrijdagochtend en de zaterdag te vinden bij Stultiens Recruitment in Weert.

Naast het werken ben ik regelmatig te vinden in Molenbeersel waar ik samen met mijn vriend een huis aan het bouwen ben. In mijn vrije tijd hou ik er van om gezellig met vriendinnen wat te drinken en niet te vergeten wat te eten.

Mocht jij nu toevallig op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of zou je graag eens willen sparren wat mogelijk is? Twijfel dan niet om mij een berichtje te sturen om te kijken wat mogelijk is.

~ Sanne


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.