Servicemonteur Koeltechniek


Jouw nieuwe collega’s vertalen de meest uiteenlopende klantwensen naar totaaloplossingen voor de utiliteit. Hierin zorgt onze opdrachtgever dat ze altijd bij blijven in de nieuwste technieken, verantwoordelijkheid nemen voor de werkzaamheden en denken ze met de klant mee, uiteraard op hun eigen manier. Daarnaast houden jouw collega’s ook van een grapje en gezelligheid op zijn tijd, op het kantoor of buiten de deur bij een van de vele activiteiten.

 

Wat ga jij doen?

Je start jouw dag met het opstarten van je tablet, hier staan alle ingeplande serviceverzoeken en storingen op. Je vertrekt daarna met een eigen servicebus vanuit huis naar de eerste klant. Op locatie voer je het geplande onderhoud uit of onderzoek en analyseer je storingen. Indien mogelijk, los je deze direct op. Hierbij staan jouw collega’s altijd voor je klaar om je te ondersteunen en met je te sparren.

Het einde van de werkdag sluit je af door een goeie kop koffie te drinken met een tevreden klant.

 

Wat neem jij mee?

Naast een opleiding op MBO niveau ben jij iemand die zich graag blijft ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Aangezien er een mooie bus voor je klaar staat is het belangrijk dat je deze ook kan besturen, een rijbewijs is dus wel handig.
Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met humor, want ja, die ene collega met elke keer dezelfde grapjes, die mag ook wel eens afgewisseld worden.

Wat mag je van jouw nieuwe werkgever verwachten:

Wij bieden jou een flexibele, informele werkomgeving waar collegialiteit, creativiteit en no nonsens hoog in het vaandel staan. Je komt te werken bij een diversiteit aan vooraanstaande klanten binnen de utiliteit.

Daarnaast krijg je goede doorgroeimogelijkheden. Je wordt begeleid in je persoonlijke ontwikkelplan, zodat je kunt groeien passend bij jouw ambitie; Wij investeren graag in jouw kennis. Uiteraard wordt die kennis, expertise en inzet goed beloond. Je krijgt een goed maandsalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. En de koffie, die is ook niet onaardig.

Onze opdrachtgever zorgt voor een uitgebreid werkkledingpakket, volledig ingerichte service bus met gereedschappen en benodigde digitale middelen zoals tablet/laptop en telefoon, dus die weekenden zal je nog geeneens kunnen klagen over de slechte werkomstandigheden.

Eens per 2 jaar willen we jou een weekend lenen, dan gaan we namelijk met het hele team een weekend weg.

 

Stultiens Recruitment zal de sollicitatieprocedure begeleiden en de eerste gesprekken voeren.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.