Operator Verpakkingslijn (2 ploegen)


Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie (internationaal), zijn wij op zoek naar een Operator die het een uitdaging vindt om samen met een enthousiast team de best mogelijke resultaten neer te zetten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines en zorg je ervoor dat de benodigde productiematerialen klaar staan. Daarnaast houd je nauwlettend het proces in de gaten, signaleer je afwijkingen en zorg je ervoor dat deze verholpen worden. Indien het niet mogelijk is afwijkingen en/of storingen te verhelpen, schakel je de technische dienst in.

Het ondersteunen van de productiemedewerkers behoort ook tot de taken.

Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie waarbij je mede verantwoordelijk bent voor het productieproces.

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Van onze opdrachtgever kan je een structurele baan verwachten met doorgroeimogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je kennis te vergroten. De salarisindicatie voor deze functie varieert tussen de €1900,- en €2300, bruto per maand excl. Eventuele toeslagen.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anne-Marie van den Ende 06-29443874 / anne-marie@stultiensrecruitment.nl of Lennart Stultiens 06-21851562 / info@stultiensrecruitment.nl


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.