Medewerker elektrotechniek


Techniek & Bouw

De afdeling

De afdeling Techniek & Bouw is verantwoordelijk voor het renoveren, vernieuwen, beheren en in stand houden van alle niet-medische apparatuur, terreinvoorzieningen, gebouwen en elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen het SJG Weert. Het doel is een (patiënt)veilige, klantgerichte en duurzame omgeving te bieden zodat de zorg haar doelstellingen kan behalen.

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

 

Word jij onze nieuwe vakman?

De functie

Als vakman zorg jij ervoor dat alle gebouw gebonden installaties in topconditie verkeren. Hierbij kun je denken aan o.a. verpleegoproepsysteem, telefonie, noodstroomsysteem, laag-spanningsinstallatie, (nood)verlichting etc. Je houd je bezig met zowel preventief als correctief onderhoud en bent betrokken bij diverse projecten. Hierbij werk je veel samen met de andere vakmannen, werkvoorbereiders en projectleider.

Taken/verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:

 • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
 • Coördineren van de werkzaamheden met diverse afdelingen en aansturen van derden;
 • Analyseren van storingen en verrichten van storings- en bereikbaarheidsdiensten;
 • Adviseren voor het in optimale staat houden van onze gebouw gebonden installaties;
 • Ondersteunen bij renovatie- en nieuwbouwprojecten;
 • In deze functie is het jouw uitdaging om vanuit je vakkennis de installaties verder te verduurzamen en samen met je collega’s de beheer en onderhoud activiteiten efficiënter en effectiever te gaan uitvoeren.

Wat vragen we?

 • MBO-opleiding elektrotechniek;
 • Ervaring met gebouw gebonden installaties binnen de utiliteit;
 • Je bent een teamspeler, proactief, klant- en oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Bereid te werken in de storingsdienst.
 • Je hebt kennis en ervaring met MS-office systemen.

Wat bieden we?

Een uitdagende wisselende functie in een team met leuke collega’s. Werken in een ziekenhuis dat continue in beweging is.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 36 uren per week, met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%.  Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874


Solliciteer voor deze baan

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.