Junior Software Ontwikkelaar


Wil jij jezelf ontwikkelen in een zelfstandige functie waar je veel vrijheden krijgt en onafhankelijk bent? Wij bieden een vaste baan waar jij een goede basis kan gaan leggen voor jouw toekomst!

 

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling van softwareprogramma’s voor diverse grote Nederlandse en internationale organisaties. Deze programma’s zijn ervoor bedoeld om logistieke en productieprocessen te ondersteunen, door bijvoorbeeld hulp te bieden bij de productieplanning en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Het uiteindelijke doel is dan ook het productieproces nog efficiënter te maken en beter in te richten.

 

Functieomschrijving

In beginsel zal je veelal op kantoor werkzaam zijn om het bedrijf en de klanten te leren kennen. De klanten waar je mee zal gaan werken zijn zoals eerder aangegeven Nederlandse alsook internationale organisaties. Je zal support bieden aan deze klanten middels telefoon en e-mail contact met deze klanten.

 

Je zal je vervolgens op korte termijn gaan bezighouden met het ontwikkelen van software en je levert maatwerk samen met jouw directe collega en eigenaar van deze organisatie. Zo zal je ook bij diverse bedrijven op de werkvloer gaan rondkijken hoe alle processen verlopen. Met jouw analytische blik weet je alle processen goed in kaart te brengen en doorzie je oplossingen om diverse processen te verbeteren.

 

Wat mag je van jouw nieuwe werkgever verwachten:

  • Een rechtstreeks dienstverband;
  • Een startsalaris tussen de € 2300,- en €2450,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • 25 vakantiedagen en uiteraard vakantiegeld;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Veel vrijheid in het plannen van je eigen werkzaamheden;

 

Wat neem jij mee:

Je hebt afgeronde HBO opleiding informatica of vergelijkbaar. Daarnaast ben je analytisch en vind jij het ontzettend leuk om processen te doorgronden. Ook vind je het leuk om goede service te verlenen aan klanten en sta je ze graag te woord. Daarbij kan je klanten goed ondersteunen doordat je over een uitstekend probleemoplossend vermogen beschikt. Kennis van C# en/of .NET is een pre en dus niet noodzakelijk.

 

Is jouw interesse gewekt en zou je graag meer informatie willen over deze functie? Laat het ons dan weten en wij praten je graag bij over deze uitdagende, leuke en zelfstandige functie!

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874

 


Solliciteer voor deze baan

  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.