Financial Accounting – Zuid Limburg


Voor onze relatie Financials4U zijn we per direct op zoek naar een diversiteit aan financieel professionals.

Achtergrond

Financials4u betreft een interim organisatie die met haar eigen financial consultants en zelfstandig professionals actief is binnen grotere organisaties waaronder een gerenommeerd pensioenfonds in Zuid Limburg.
Naast de opdrachten waarvoor consultants en interim professionals worden ingezet spelen diverse mogelijkheden voor mbo en hbo-opgeleiden.
Binnen teams word je ingezet om diverse administratieve taken uit te voeren waarbij je veel te weten zal komen over de werking van een pensioenfonds, het innen van premies, het verwerken en controleren van gegevens, het verzorgen van betalingen en het verzorgen van rapportages.

De vraag

Ben jij toe aan een uitdaging en ben jij iemand die administratief en communicatief vaardig is? Bied jij graag de helpende hand in een uitdagende dynamische omgeving?
De medewerker Financial Accounting heeft minimaal gewerkt met het systeem SAP FI-CO en heeft kennis van de werking van een administratie.
Je behoeft geen jaarwerk werkzaamheden op te pakken, maar zal bij voldoende kennis en mogelijkheden wel betrokken worden bij uitdagingen die voor jou passend zullen zijn, te denken valt bijvoorbeeld aan het (mede)opstellen van een maandrapportage. Wij zullen de werkzaamheden altijd met jou af weten te stemmen om zodoende de juiste dosis aan uitdagingen aan te bieden, dat schept een gezonde balans voor jou in deze eerste of tweede fase van jouw carrière. Onze ervaring is dat dit prettig werkt!

Procedure

Wanneer je jezelf inschrijft via onze website www.stultiensrecruitment.nl en je CV achterlaat, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen met jou te bespreken. Je kunt ook je CV toesturen aan info@stultiensrecruitment.nl.

Jouw profiel

Voor bovengenoemde positie:

  • Afgeronde HBO accountancy of HBO bedrijfseconomie starter;
  • Afgeronde MBO financieel administratief niveau 4 eventueel aangevuld met een cursus moderne bedrijfsadministratie met minimaal 2 jaar ervaring;
  • Ervaring met SAP FI-CO is vereist (voor starters geldt dan automatisch dat deze ervaring dan tijdens een stage aan de orde is geweest);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt hoge verwachtingen van jezelf, ook van je opdrachtgever en bent communicatief sterk;
 • Je bent daarnaast enthousiast en staat met beide benen op de grond.

Ons Aanbod

Je mag van ons verwachten dat wij net zo betrokken en enthousiast zijn. Wij bekijken samen je persoonlijk ontwikkelingsplan en spelen direct in op je doorontwikkeling indien jij daar voor open staat. Een attractief salarispakket aangevuld met secundaire voorwaarden en eventueel een passende leaseauto.


Solliciteer voor deze baan

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.