Calculator/ Werkvoorbereider (m/v) fulltime


Ben jij berekenend en voorbereid genoeg voor een functie als onze calculator & werkvoorbereider? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Je werkzaamheden

Als Calculator/ Werkvoorbereider ben je de link tussen verkoop en productie. Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor het calculeren van metalen plaatwerk onderdelen en samengestelde componenten van nieuwe producten (New Products Introduction) i.s.m. met de Sales managers. Hierbij wordt je bijgestaan door de kennis van je collega’s van de afdelingen inkoop en productie. Bij een opdracht neem je de werkvoorbereiding voor je rekening en stem je de doorlooptijd af met klant en productie. De organisatie waar je gaat werken heeft een breed klantenbestand, welke werkzaam zijn in diverse branches, waardoor je met een hoog diversiteit aan productontwerpen mag werken.
Vanuit je ervaring en vakkennis ben je tevens de technisch vraagbaak voor verkoop en productie. Aspecten die aan bod komen zijn: projectplanning, kostenbewaking, kwaliteit en rapportage.

Je profiel

Je hebt een MBO denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de metaalsector, waarbij plaatwerkspecialisatie een pre is. Je hebt ervaring met 3D tekenpakket. Ervaring met calculatie software is een pre. Daarnaast beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en goede communicatieve- en sociale vaardigheden. De beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is essentieel. Tenslotte ben je kostenbewust, praktisch, oplossingsgericht en allround ingesteld.

Ons aanbod

Dit allround metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatwerk en module-manufacturing. Met behulp van een modern- en uitgebreid machinepark kunnen alle metalen plaatwerk producten worden geproduceerd. Tevens heeft het bedrijf een eigen poeder coat straat en assemblage afdeling waardoor complete assy’s volledig in huis kunnen worden geproduceerd, gecoat en geassembleerd. Ons verkoopkantoor (10 FTE) is gelegen in Weert en de productie locatie (130 FTE) is in Humpolec (Tsjechië). Je bent werkzaam vanuit vestiging Weert. Naast een goed salaris en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid in een internationale omgeving. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

• Pensioen
• Flexibele werkuren
• Vakantiegeldwe
• Werk vanuit huis mogelijkheden
• Vrijdagmiddagborrel
• Reiskostenvergoeding
• Personeelskorting
• Bedrijfstelefoon
• Budget voor professionele ontwikkeling

Soort dienstverband: Fulltime 40 uur

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan het profiel?
Reageer dan snel door een berichtje te sturen naar Lennart Stultiens info@stultiensrecruitment.nl / 06-21851562 of Anne-Marie van den Ende anne-marie@stultiensrecruitment.nl / 06-29443874


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.