Allround Monteur Technische Dienst (dagdienst, 2 ploegen of 3 ploegen mogelijk)


Allround Monteur Technische Dienst

Op zoek naar een volgende stap en geen behoefte meer om in de nachten te werken? Dan is dit wellicht de juiste functie!

Voor onze opdrachtgever in de regio Helmond zijn wij op zoek naar een gedreven monteur die zich graag verder wil ontwikkelen in de procesindustrie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparaties aan machines en installaties.  Tevens zorg je samen met jouw team ervoor dat storingen snel verholpen zijn en productie weer opgestart kan worden. In deze functie krijg je te maken met alle facetten van techniek, zo kan je denken aan Hydrauliek, Koeltechniek, Werktuigbouw en Elektrotechniek.

Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is!

Deze functie kan in dagdienst of twee ploegen worden uitgevoerd. Wil je toch liever in 3 ploegen werken dan is dit ook bespreekbaar.

Functie eisen:

  • Afgeronde Technische MBO Opleiding.
  • VCA en NEN 3140 certificaat is een pre.
  • Kennis van de Engelse taal.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Stressbestendig

Onze opdrachtgever biedt een rechtstreeks dienstverband met opleidings- en scholingsmogelijkheden. Daarnaast heb je ook recht op een ADV vergoeding.

De salarisindicatie voor deze functie is afhankelijk van leeftijd en ervaring en varieert tussen de €2400,- en €2900,- bruto per maand.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anne-Marie van den Ende 06-29443874 / anne-marie@stultiensrecruitment.nl of Lennart Stultiens 06-21851562 / info@stultiensrecruitment.nl


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.