Administrateur / Loonadministratie Someren


Een baan in een informele werkomgeving met flexibiliteit in werktijden in een bedrijf waar de handen uit de mouwen gestoken worden. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor een goede uitvoering van de financiële- en loonadministratie.
Zelfstandig werk, in een klein team waarbij de functie een combinatie is tussen administratieve uitvoering en verbeteren van processen.
Dat is wat we je kunnen bieden bij onze klant Raijmakers Someren.

Je gaat Rian vervangen, die na jaren van trouwe dienst van zijn pensioen geniet.
Jouw taken bestaan uit:

  • Aanleveren en verwerken van gegevens tbv salarisbetalingen
  • Verzorgen aangifte omzetbelasting
  • Opstellen concept jaarverslagen
  • Onderhouden van contact met externe partijen zoals accountantskantoor en UWV
  • Onderhouden van de verzekeringsportefeuille
  • Digitalisering / automatisering van processen

Over Raijmakers Someren

“Raijmakers Someren is een veelzijdig familiebedrijf dat beschikt over een aannemingsmaatschappij voor grond- en sloopwerken, transportwerkzaamheden, asbest- en bodemsaneringen en containerverhuur.
Daarnaast zijn wij actief in de productie en transport van betonmortel en het verpompen hiervan door betonpompen met een divers bereik vanuit twee betoncentrales gelegen te Asten en Beringe.

RECYCLING VAN PUIN

Ongebroken puin en soortgelijke steenachtige materialen die men kan storten op de overslag, op beide locaties, wordt gerecycled door de mobiele puinbreker tot granulaten die (her)gebruikt worden bij diverse projecten.

BOUWSHOP PROFESSIONELE GEREEDSCHAPPEN

Bouwcenter Raijmakers is dé specialist in bouwmaterialen en hout. Onze bouwshop is rijk gevuld met professionele gereedschappen.

KWALITEIT DOOR RAIJMAKERS

Door onze 60 jarige ervaring, modern wagen- en machinepark, vakkundig personeel, de vereiste vergunningen en certificaten kunnen wij zowel aannemers, vloerenbedrijven, wegenbouwers en particulieren voorzien van kwaliteit en producten waar we trots op zijn!”

 


Solliciteer voor deze baan

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Toegestaan: PDF, DOC, DOCX. Max 10MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.